Baromfikeltetés, díszbaromfik költési szokásai > Baromfi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Baromfikeltetés, díszbaromfik költési szokásai > 8 weboldal. Kategória leírása: Baromfi keltetési tanácsok, gyakorlati útmutató azoknak akik baromfik keltetésével foglalkoznak. Részletes leírás a baromfi költési szokásairól, időszakairól. Baromfi keltetés a gyakorlatban.

baromfi.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Keltetőgépek
http://www.keltetogep.hu/

Az általam gyártott keltetőgépek alkalmasak fürj, fácán, dísz-, haszonbaromfi, víziszárnyasok, hüllő-, és méhanya keltetésére.

Keltetőgépek
Keltetés folyamatáról
http://www.mastergood.hu/termekpalya.html

A. Master Good cégcsoport keltetési tevékenysége a cég megalakulásától kezdve jelentős szerepet tölt be az integrációs törekvéseinkben. Jelenleg a napos baromfi keltetése két keltető üzemben történik. Éves szinten a cégcsoport közel 25 millió db naposcsibét keltet ki illetve forgalmaz.

Keltetés folyamatáról
Naposcsirke
http://www.naposcsirke.hu/

Csirkekeltető üzemben (inkubator) román határhoz közel, februártól folyamatosan kapható fehér- hús és sárga tojóhibrid csirkék, valamint kacsa, liba, pulyka napos és előnevelt is. Vásároljon legolcsóbban keltető üzemünkből!

Naposcsirke
Vésztői baromfikeltető
http://csibekelteto.5mp.eu/web.php?a=csibekelteto

Farm Q (kopasznyakú) Farm Gris Barré (kendermagos) Megjelenésében az őshonos fajtákra jellemző, de növekedésben és tojástermelésben lényegesen felülmúlja a régi fajtákat.

Vésztői baromfikeltető
Békési keltető
http://www.bekesikelteto.hu/

A békési keltető évtizedes múltra tekint vissza. Békés város egyetlen minden szükséges engedéllyel rendelkező keltetőállomása. A tőlünk vásárolt naposcsibék rendelkeznek anyai ellenanyagszintekkel, illetve a kötelező pestis elleni vakcinázáson túl igény szerinti Marek megbetegedés ellen is kezeljük.

Békési keltető
Problémás baromfikeltetés
http://szekelyhon.ro/aktualis/problemas-baromfikeltetes

A napokban szerkesztőségünkbe érkezett panasz apropóján, mely szerint a baromfi kereskedések olykor átejtik vásárlóikat – kakasokat adva el a beígért tojójércék helyett –, utánanéztünk, milyen mértékben elégedettek a gazdák a boltból vásárolt szárnyasokkal.

Problémás baromfikeltetés
Fácáncsibék keltetése
http://facanok.hu/facanok-debrecenben/facan-hirek/facancsibek-kelese.html

A fácáncsibék kb 24 nap után kelnek ki a tojásból. A keltetés történhet mesterségesen illetve kotlók segítségével. A mesterséges keltetés során a meghatározott mennyiségű fácántojást tudjuk elhelyezni a gépben, mely előírást figyelembe kell venni. A keltetőgépek útmutatója nagy segítséget ad a keltetés egyes fázisaiban, a leírásoknak megfelelő keltetésnek köszönhetően az egészséges tojásokból kikelnek a kis fácánok.

Fácáncsibék keltetése
Goldavis Kft.
http://www.goldavis.hu/#/cegtortenet

A Goldavis.Kft. egy családi jellegű vállalkozás amely magyar tulajdonban van. A cég baromfik keltetésével foglalkozik és mára az egyik legjelentősebb vállalkozássá nőtte ki magát.

Goldavis Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
baromfi.wyw.hu: Baromfi katalógus. Baromfifélékkel, háztáji szárnyasokkal, baromfitartással foglalkozó weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 193 válogatott baromfi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 193 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 19867