Baromfiipar, baromfiüzem, baromfi feldolgozás > Baromfi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Baromfiipar, baromfiüzem, baromfi feldolgozás > 10 weboldal. Kategória leírása: Baromfiipar hírek, baromfiiparral foglalkozó cégek címei, telefonszámai, adatai. Baromfi feldolgozók, baromfi vágóhidak, hűtés, hűtőkamrák. A baromfiiparhoz kapcsolódó témák.

baromfi.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Tápiócsir
http://www.tapiocsir.hu/

A Tápiócsir kft Baromfiüzeme a Pest megyei Sülysáp községben 1994-től működik. Előzménye az alapító tulajdonosok 1985-től végzett tevékenysége. Jelenlegi állapotát az éveken át tartó folyamatos beruházás, fejlesztés révén értük el, de a mindenkori lehetőségek és adottságok szerint további (termelékenységi, feldolgozottsági és minőségi) fejlesztéseket, korszerűsítéseket tervezünk.

Tápiócsir
Her - Csi - Hüs Kft.
http://www.hercsihus.hu/

A Her-Csi-Hús Kft. 10 millió brojlercsirkét vág le évente és 5000 tonna baromfi húskészíményt állít elő. Magyarország harmadik legynagyobb csirkevágóüzeme, aminek a termelése a hazai piac 10%-át adja.

Her - Csi - Hüs Kft.
Pannon Lúd Kft..
http://www.hunent.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid= ...

Pannon Lúd Kft. Gyára Magyarország dél-keleti részén Békés-megyében található. Kizárólag víziszárnyasok (pecsenyekacsa, húsliba) feldolgozását végzi, profiljába tartozik a vágás, darabolás, hűtés, kiszállítás és értékesítés, valamint fűszerezett, előkészített húsok előállítása. A gyár 1990-ben történt alapítása óta több tulajdonosváltás történt. A legutolsó átalakulás 2009. első negyedévében történt, amikor befejeztük a hízott áru feldolgozást és hasonlóan a tulajdonos vállalathoz – amely a Kiskunhalasi Baromfifeldolgozó ZRt. – kizárólag pecsenyekacsa, pecsenyeliba és húsliba feldolgozását kezdtük meg 2009. május 7-én.

Pannon Lúd Kft..
Zalai baromfiipar
http://www.tvkeszthely.hu/index.php?mod=hr&hr_id=1467

Pacsa - Átadták a területet a kivitelező ZÁÉV-nek, s a tervek szerint még novemberben megindul az építkezés Pacsán. Jövő nyáron pedig kezdődhet a termelés a Zalai Baromfifeldolgozó Kft.-ben.

Zalai baromfiipar
Berekhús Zrt..
http://www.berekhus.hu/

Az 1990-ben alakult Berekhús Zrt. a Balaton déli partján, Fonyódon található. A családias vállalkozásként induló kisüzem kizárólag húsfeldolgozással foglalkozott. Kiváló, házias ízesítésű, komoly szakmai háttér mellett készített és piacképes árakon értékesített termékei által szerzett elismertséget a vásárlók körében.

Berekhús Zrt..
A magyar baromfiipar
http://www.jomagyarbaromfi.hu/

A világ baromfitartásában évek óta óriási mértékű fellendülés tapasztalható, a baromfitermékek egyre fontosabb szerepet töltenek be a Föld lakóinak élelmezésében. A fehérjében gazdag, zsírban szegény szárnyasokból egyre többet eszünk, az összes húsfogyasztáshoz viszonyítva kétévenként 1%-kal többet.

A magyar baromfiipar
Bárium Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
http://barium.hu/

Fő célkitűzésünk az volt, hogy a húsipar, baromfi ipar és egyéb iparágak számára kiváló minőségű és a hazai lehetőségeket figyelembe vevő árfekvésű technológiai és higiéniai berendezéseket és termékeket biztosítsuk. A folyamatos termék fejlesztésnek köszönhetően mára nagyon sokféle és kiváló minőségű állategészségügyi , húsipari és baromfiipari berendezéseket gyártunk.

Bárium Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Bizerba Kft.
http://www.bizerba.hu/

Az ipari mérlegek és élelmiszer előkészítő gépek valamint a legkorszerűbb automata árazó-címkéző mérlegek javarészt a húsiparban, a baromfi- iparban, a tejipari sajtüzemekben dolgoznak. A korszerű ipari cégeknél a mérlegelésen kívül a darabszámlálás, ellenőrzés, vezérlés-, töltés, adagolás, kijelzés, vasúti- és közúti mérlegelés feladatait végzi a sokféle, intelligens Bizerba mérleg és gép.

Bizerba Kft.
Szeletelőgépek
http://www.szeletelogep.hu/

A METRISOL Bt. nem csak értékesítéssel, de az általunk forgalmazott szeletelőgépek garanciális szervizelésével is foglalkozik. A szeletelőgépek rendszeres karbantartása hozzájárul ahhoz, hogy a szeletelőgépek értéke és megbízhatósága még évekkel a garancia lejárta után is biztosított legyen. A szeletelőgépek baromfik feldolgozására is kitűnően alkalmasak.

Szeletelőgépek
Kassai Klíma Kft. mélyhűtőkamra forgalmazás
http://www.klima-hutogep.hu

Bemutatótermünkben megtekintheti illetve működés közben ki is próbálhatja hűtőkészülékeinket. 1991-ben magánvállalkozásként kezdtük, akkor hűtőberendezések karbantartásával, hűtőházak szerelésével, telepítésével foglalkoztunk.

Kassai Klíma Kft. mélyhűtőkamra forgalmazás
Hirdetések
Oldal leírása
baromfi.wyw.hu: Baromfi katalógus. Baromfifélékkel, háztáji szárnyasokkal, baromfitartással foglalkozó weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 193 válogatott baromfi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 193 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 19818