Baromfi vágóhíd, baromfi feldolgozók > Baromfi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Baromfi vágóhíd, baromfi feldolgozók > 15 weboldal. Kategória leírása: Magyarországi fontosabb vágóhidak, feldolgozók, feldolgozás. Pulyka vágóhíd, feldolgozás.

baromfi.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Vágóhíd - Sőrés Imre
http://sores-vagohid.internettudakozo.hu/main.html

A vállalkozás baromfi vágásával, csomagolásával, forgalmazásával foglalkozik. Vágóhíd - Sőrés Imre egyéni vállalkozó.

Vágóhíd - Sőrés Imre
Nádasdi Baromfi Feldolgozó
http://www.leadercontact.com/index.php?option=com_content&view=article&id=77 ...

A Nádasdi Baromfi-feldolgozó KFT Csévharaszt községben mûködõ baromfivágóhídja 1992-ben kezdte meg mûködését. Családi kisvállalkozásként indult a mára milliárdos forgalmat bonyolító KFT.

Nádasdi Baromfi Feldolgozó
Chicken Baromfifeldolgozó és Értékesítő Kft.
http://v-chicken.internettudakozo.hu/

A V&Chicken Baromfifeldolgozó és Értékesítő Kft. 1999 decemberében alakult, és vette át a Gábor és Társa Betéti Társaság tevékenységét. A vállalkozás baromfivágással és -feldolgozással (TEÁOR DA 15.12) foglalkozik. Az állatokat állatvédelmi szempontból megfelelő módon szállítjuk be a vágóhídra az ország legjobb termelőitől. Takarmányban a termelőink antibiotikus hozamfokozót nem használnak, csak természetes, növényi eredetű anyagokat, szalmonellamentes takarmányt.

Chicken Baromfifeldolgozó és Értékesítő Kft.
ZOLLAI Baromfi- és Húsfeldolgozó
http://www.zollai.hu/

Üzemünk a sok éve kiválóan működő belső minőségbiztosítási rendszere mellé 2001. júniusában, bevezette a HACCP élelmiszer biztosítási rendszert. A két rendszer együttes működése szavatolja a beszállított, illetve feldolgozott alapanyagok, a kiszállított és értékesített késztermékek kiváló minőségét.

ZOLLAI Baromfi- és Húsfeldolgozó
Bartus Kft..
http://www.bartuskft.hu/

Cégünk bérvágást is vállal, mely egészen az élő baromfi beszállításától a szakszerű feldolgozáson keresztül a késztermék hűtve kiszállításáig a teljes folyamatot felöleli.

Bartus Kft..
HOLLA Baromfifeldolgozó
http://www.holla.info.hu/

A HOLLA Baromfi Baromfifeldolgozó és Kereskedelmi Kft. a Duna-Tisza közén, Bács-Kiskun megyében, Kiskunhalas városban található. A Kft-nk telephelyén tizenöt éve folyik baromfi-feldolgozás. Kezdetben kis darabszámban dolgoztunk fel pecsenyecsirkét, majd fokozatosan növeltük a vágás mennyiségét.

HOLLA Baromfifeldolgozó
Efef baromfifeldolgozás
http://www.efef.hu/

Tevékenységünket, mely baromfihús tovább-feldolgozását és forgalmazását öleli fel, cégünk működését 1992 őszén kezdte meg. Fő tevékenységi körünk a készítmények gyártása, melyett csirke és pulykahús alapanyagból készítünk, sertés illetve sertéshús származékot nem használunk a gyártás során. Törekvéseink között szerepel az adalékanyagok számának csökkentése, valamint elkezdtük a szója és glutén mentes termékek gyártását! Emellett foglalkozunk panírozott húsok és sajtok, valamint natúr egyedileg fagyasztott termékek gyártásával és forgalmazásával.

Efef baromfifeldolgozás
Kálmánházi Baromfifeldolgozó
http://kalmanhazibaromfi.mtt.hu/

Üzemünk közel 4.000.000 darab baromfit dolgoz fel évente. Tevékenységünk alapanyagát saját termelési komplexumunkban, zárt integrációban állítjuk elő, kizárólag növényi eredetű takarmány, főleg kukorica felhasználásával. Telephelyeink Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és Hajdú-Bihar megyében találhatók.

Kálmánházi Baromfifeldolgozó
Trenyi kft, friss baromfihús, előhűtött csirkehús, baromfi vágóhíd
http://www.trenyik.hu/

Baromfi vágóhídunkon több mint 20 éve állítunk elő előhűtött baromfihúst Hernádon, 2001 óta Kft-ként. Az alapanyagot magyar termelő gazdaságokból szerezzük be. A gyártás és a kiszállítás teljes folyamatában igyekszünk maradéktalanul betartani az ágazatra vonatkozó szigorú előírásokat, ezzel is biztosítva a minél magasabb minőséget. Vásárlóink főként baromfiboltok, húsüzletek és baromfi negykereskedők, de szállítunk közvetlenül éttermeknek és konyháknak is.

Trenyi kft, friss baromfihús, előhűtött csirkehús, baromfi vágóhíd
Finomhusi Kft.
http://www.finomhusi.hu/

Fő tevékenységünk pulyka vágása, elsődleges feldolgozása és forgalmazása. Termékeinkkel a tudatos és minőségi táplálkozásra törekvő fogyasztók igényeit szeretnénk kielégíteni. Ennek alapját képezi, hogy cégünk kizárólag magyar termelőktől vásárolja fel az I. osztályú, minden esetben szalmonella mentes élő állatot.

Finomhusi Kft.
Gastor Baromfi
http://www.gastor.hu/

A Gastor Baromfi Kft. 1991-ben alakult, a nyírbátori Bátorcoop Szövetkezet és társvállalkozásai illetve magánszemélyek által. 2002-ben korábbi tevékenységét megszüntetve baromfi feldolgozásba kezdett. A Bátorcoop Szövetkezet és társvállalkozási a megye mezőgazdaságában jelentős szerepet töltenek be magas minőségű mezőgazdasági termékek termesztésével és előállításával. A társvállalkozások közül a Bátortrade Kft. különböző tevékenységeivel szorosan kapcsolódik az Gastor Baromfi Kft-hez.

Gastor Baromfi
Gallfood Pulykafeldolgozó és Értékesítő
http://www.gallfood.hu/

A Gallfood Pulykafeldolgozó és Értékesítő Kft. alapítása 2004. december 2-án történt, cégbejegyzése december 10-én. Az alapító a BIG Pulykafarmok Beszerző, Értékesítő és Szolgáltató Szövetkezet, aki egyben a Kft. többségi tulajdonosa is

Gallfood Pulykafeldolgozó és Értékesítő
Bát-Grill
http://www.batgrill.hu/

A Bát-Grill Kft. 1995-benalakult, fő tevékenysége broiler csirkék vágása és elsődleges feldolgozása. Tulajdonosai Magyar állampolgárok és magyar tulajdonban lévő üzleti vállalkozások. A tulajdonosi szerkezet a megalakulás óta csak minimális mértékben változott. Alkalmazottaink jelentős hányada bátaszéki, de sok a környező településen élő, dolgozni tudó és akaró személy is a mi vállalkozásunknál találja meg számítását és keresi a kenyérre valót

Bát-Grill
Sampo Ipari és Szolgáltató Kft..
http://www.sampo.hu/

Komplett baromfi üzemek (csirke, pulyka, broiler, kacsa, liba), és egyedi baromfi feldolgozó gépek tervezése Baromfi feldolgozó gépek gyártása Csirke-, pulyka-vágóhidak tervezése, gépek gyártása Baromfi feldolgozó üzemek helyszíni szerelése, beüzemelése.

Sampo Ipari és Szolgáltató Kft..
Titán Extra
http://www.titanextra.hu/m-cegismerteto.htm

Titán Extra Kft. sokéves tapasztalata alapján tervezi, gyártja és telepíti, egyedi igényeket figyelembe véve a kisüzemi baromfidolgozókat. A feldolgozás az élőállat horogra függesztésétől a csomagolásig terjed.

Titán Extra
Hirdetések
Oldal leírása
baromfi.wyw.hu: Baromfi katalógus. Baromfifélékkel, háztáji szárnyasokkal, baromfitartással foglalkozó weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 193 válogatott baromfi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 193 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 19818