Baromfik takarmányozása, takarmány baromfiknak > Baromfi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Baromfik takarmányozása, takarmány baromfiknak > 10 weboldal. Kategória leírása: A jó minőségű takarmány nélkülözhetetlen a baromfik számára is. Baromfik takarmányozásával foglalkozó cégek, vállalkozások listája Magyarországon.

baromfi.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Tyúk takarmányozás
http://karpatinfo.net/hetilap/gazdasag/2008/12/22/tyuk-tojas-takarmanyozas-hozam

December elejéig búzát, zabot, tengerit vegyesen etetett az állataival, emellett némi tojótáp is jutott nekik, valóban nem sokat, naponta alig több mint egy litert. A hónap elso hetének végére nagy hirtelen egyszerre minden elfogyott. Csak a búza maradt. Gazduram tehát azt etette tovább kedvenc szárnyasaival.

Tyúk takarmányozás
Gazdaságos baromfitartás
http://www.agroinform.com/aktualis/Agroinform-szaklap-Gazdasagos-baromfitart ...

Nagyüzemi és háztáji tapasztalatok szerint a baromfiak legtermészetesebb takarmányai a különböző magvak. Elsősorban ezek az életfenntartó takarmányok. Úgyszólván egész emésztőszervi berendezésük, – begy és zúzógyomor – a magevésre alakult, és ezek a takarmányok hivatottak arra, hogy a baromfi legnagyobb tömegű alaptakarmányát adják.

Gazdaságos baromfitartás
Háztáji tojó takarmány
http://magaruhaz.hu/szarnyas_takarmanyok/baromfi_takarmanyok/haztaji_tojo_ta ...

Szemes termények iparilag feldolgozott növényi eredetű takarmány takarmány kiegészítő anyagok előkeverék.

Háztáji tojó takarmány
Takarmányozás
http://www.agroline.hu/konyv/baromfi-takarmanyozas

A helytelen takarmányozás következményei hogy az állatok lesoványodnak, hiánybetegségek lépnek fel az állományban, tollcsipkedőssé vállnak, megeszik a tojásukat, vagy legrosszabb esetben kannibalizmus alakulhat ki. A rosszul takarmányozott kakasok nem párzanak, a tyúkok keveset, rosszul tojnak, a csibék életképtelenek lesznek, romlik a kelési arány, a növendékcsirkék elhullanak, megbetegedhetnek, lassan fejlődnek. Az esztétikai céllal tartott baromfinál, ahol elsődleges cél a szép külső és minél több utánpótlásnak való csibe nyerése vigyázni kell hogy az itt felsorolt dolgok ne következhessenek be, a legjobb ezeket idejekorán megelőzni, odafigyelni a takarmányozásra.

Takarmányozás
Nevelő takarmányok
http://www.nagyhegyesitakarmany.hu/?q=vt8gvp

Ezt a teljes értékű takarmányt csirkék számára ajánljuk 3-6 hetes korig. Ezt a teljes értékű takarmányt csirkék számára ajánljuk 3-6 hetes korig. - Az alapanyagok emészthető aminosav tartalmának figyelembevételével készült - Ideális fehérje / energia arány.

Nevelő takarmányok
Etető rendszerek
http://www.all.biz/hu/buy/goods/?group=1086892

Baromfi takarmány etető rendszerek(szisztémák) baromfigazdaságoknak.

Etető rendszerek
Kacsa takarmányozás
http://www.agr.unideb.hu/animaldb/baromfi/kacsa/kacsa006.htm

A kacsa az együregű gyomrú, omnivóra állatokhoz tartozik. Az emésztőcsatornája a testhossznak mindössze 6-szorosa. Különlegessége a nyelőcsövön elhelyezkedő mirigy nélküli zsákszerû képzõdmény a begy, amely azonban nem különül el oly élesen, mint egyéb baromfifajoknál. A begy takarmánypuhítóként szolgál, hiszen a fogak nélküli szájüregben nem történik rágás. A takarmányt egy kevés, filmszerűen rárakódó mucint tartalmazó nyál vonja be, majd a szemek gyorsan a begybe kerülnek.

Kacsa takarmányozás
Takarmány-kiegészítők
http://www.equus.hu/shop/?p=productsList&iCategory=18&sName=Takarm%C3%A1ny-k ...

Takarmány- és eleség-kiegészítők kedvenc és haszonállatok számára. Az állati szervezetnek nagyon sokféle szerves és szervetlen vegyületre van szüksége. Ezeket az általunk adott takarmányból ill. az eleségekből tudják felvenni. Ha a szervezet valamely anyagból nem jut elegendő mennyiséghez, hiánybetegségről beszélünk. Ha viszont valamely anyagból egyszerre túlzottan sok kerül a szervezetbe, akkor enyhébb-súlyosabb mérgezés léphet fel. Kedvenc és haszonállatok ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok és más létfontosságú anyagainak kiegészítői.

Takarmány-kiegészítők
Ludak takarmányozása
http://mezohir.hu/mezohir/2002/02/a-lud-takarmanyozasa/

Mint ismeretes, az állatok a takarmány mennyiségére és minőségére is igen érzékenyen reagálnak. A takarmányozás hiányossága, vagy hibája számos betegség okozója lehet. A betegségek az állatok elhullásához is vezethetnek, de ennél esetenként nagyobb veszteséget okozhat a termeléscsökkenés, és a termékminőség romlása.

Ludak takarmányozása
Galambok etetése
http://americangianthomer.hupont.hu/11/a-galambok-takarmanyozasa

galambok tartása, gondozása során ugyanis az egyik legfontosabb feladat a teljes értékű takarmányozás, mivel ezeknek a szárnyasoknak viszonylag rövid az emésztőrendszerük. A táplálék rövid ideig van a tápcsatornában, tehát a tápanyagoknak kevés idejük van felszívódni. Ezért galambjaink koncentrált, energiában, fehérjében és zsírokban gazdag, jó minőségű és megfelelő mennyiségű takarmányt igényelnek. Ha viszont betartjuk az előírt mennyiséget és akkor sem adunk nekik repetát, ha szépen kérik, akkor erősek, egészségesek és fénylő tollazatúak lesznek.

Galambok etetése
Hirdetések
Oldal leírása
baromfi.wyw.hu: Baromfi katalógus. Baromfifélékkel, háztáji szárnyasokkal, baromfitartással foglalkozó weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 193 válogatott baromfi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 193 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 19818