Baromfi kereskedelem, baromfieladás, baromfi üzlet, baromfibolt > Baromfi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Baromfi kereskedelem, baromfieladás, baromfi üzlet, baromfibolt > 13 weboldal. Kategória leírása: Magyarországi Baromfi kis - és nagykereskedelem, hazai baromfi bolt. Baromfiüzletek részletes listája. Jó minőségű magyar baromfi kereskedelme, baromfi eladás, vásárlás.

baromfi.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kukori üzletlánc
http://www.kukoribaromfi.atw.hu/

Cégünk a kilencvenes évek óta foglalkozik baromfi-feldolgozással. Kezdetben termelőktől vásároltuk fel a feldolgozandó élőállat állományt, aztán felismerve a piac diktálta követelményeket, a stabil alapanyagháttér kialakítása érdekében saját baromfinevelő telepet hoztunk létre.

Kukori üzletlánc
Novro húspiac
http://www.novro.hu/

Cégünk a NOVRO Bt. 1993-ban alakult általános élelmiszer nagykereskedésként, bólyi telephellyel. Az első év tapasztalatai alapján, azonban friss és fagyasztott húsok és húskészítmények nagy és kiskereskedelmére szakosodtunk. Folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat és az általunk lefedett terület nagysága elérte Baranya, Tolna, Somogy és Bács-Kiskun megyék nagy részét.

Novro húspiac
Vezér-Hús baromfi kereskedés
http://www.vezer-hus.hu/pulyka-oldalterkep.html

1999-ben alakultunk, első baromfi üzletünk a Garay téri piacon üzemelt, majd 2004.-ben költöztünk a Szentlőrinci vásárcsarnokba, ahol a vásárlóközönség hamar felismerte, hogy nálunk mindig kizárólag friss, minőségi baromfi termékeket találnak, ezért is áll hosszú sor az üzlet előtt.

Vezér-Hús baromfi kereskedés
HÚS és Társai
http://www.husestarsai.hu/

Cégünket a HÚS és TÁRSAI Kft-t többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak hozták létre. Tevékenységünk alapja a Budapesten és környékén lévő éttermeknek és egyéb vendéglátó egységeknek való húsáru kiszállítása, melynek során a HACCP rendszert alkalmazunk.

HÚS és Társai
Bábolnai Naposcsibe Takarmány és Márkabolt
http://c-info.hu/cegek/ceg/b%E1bolnai-naposcsibe-takarm%E1ny-%E9s-m%E1rkabolt

Márkaboltunk naposcsibék kereskedésével foglalkozik országos szinten. Kőbányán 20 éves hagyománnyal rendelkező Bábolnai Naposcsibe és Takarmánybolt kiskereskedelmi tevékenységének folytatása mellett, ellátja a Budapesten és annak vonzáskörzetében lévő viszonteladókat is bábolnai termékekkel.

Bábolnai Naposcsibe Takarmány és Márkabolt
Molnár Pékség illetve Hús és Hentesáru
http://www.huseshentesaru.hu/index.php

Üzleteinkben elsősorban Magyar eredetű, természetes alapanyagokból készült, minőségi élelmiszerek kaphatók. Húsüzletünkben kizárólag Magyar tőkehúsok, családi gazdaságokból származó húskészítmények.

Molnár Pékség illetve Hús és Hentesáru
Mezőker hús
http://mezokerhus.hu/

Cégünk 2006-ban családi vállalkozásként indult, fő tevékenységének hús, húskészítmények forgalmazását tűzte ki célul. Társaságunk 2006-ban Békéscsabán a Kazinczy utcai Plusz Áruházban nyitotta meg húsáruházát, mely kezdetektől fogva nagyon népszerű volt. Üzletpolitikánk mottója az volt, hogy vevőbarát módon és árakon forgalmazzuk termékeinket. Egyre bővülő választékkal és szívélyességgel szolgáltuk ki ügyfeleinket 2009 májusáig, amikor is a bérleményt adó Plusz Kft-t a Spar Magyarország Kft vásárolta meg, akivel sajnos nem sikerült a közös folytatásról megegyezni.

Mezőker hús
Debreceni kereskedés
http://www.dbnkft.atw.hu/

A Debreceni Nagykereskedelmi Kft. 1997 óta folyamatosan folytatja tevékenységét. A céget az egykori Hajdú - Bét gyárral szemben lehet megtalálni. Pontos címük: Vágóhíd üt 32. A boltban nagy választék áll rendelkezésre baromfi termékekből. A vásárló így könnyen megtalálhatja az anyagi helyzetének megfelelő árut. Van töltelékáru, félkész,panírozott termék és sok más egyéb baromfi áru. A beszállítókkal közösen arra törekszenek hogy elnyerjék a törzsvásárlók tetszését és bizalmát. Ezáltal biztosítva a visszatérő és elégedett vásárlókat, ügyfélkört. Az áruválaszték jelentős, az árak kedvezőek, a vásárlók jó közérzetéről egy klíma berendezés is. A kiszolgálás gyors, az eladók előzékenyek.

Debreceni kereskedés
a-Walhalla Élelmiszer Nagykereskedés
http://a-walhalla.hu/

Az ország egész területét behálózó társaság 2010. december 31-ig működött teljes körűen beszerzési társulásként, majd 2011. áprilisától az a-Walhalla Kft. egykori központi raktárával önálló élelmiszer nagykereskedésként működik tovább, amely természetéből adódóan a tulajdonosi kör átalakulásával is együtt járt.

a-Walhalla Élelmiszer Nagykereskedés
Trimex Bt.
http://www.trimexbt.hu/

Cégünket 1981-ben magyar tulajdonosok hozták létre vendéglátó egységek élelmiszerrel való ellátása céljából. Feldolgozóüzemünkben magyar alapanyagokból gyártunk hamburger húspogácsát, konyhakész szendvicseket, hotdogot, melegszendvicset, gyrost, burritót, csirkenyársat, melyek gyors fagyasztva, vagy védőgázba csomagolva kerülnek forgalomba.

Trimex Bt.
Pados Pipi húskereskedés
http://husplaza.hu/

Baromfi, sertés, mrha, borjú hús és húskészítmények rendelése akár 24 órán belüli kiszállítással. A széles termékkínálatnak köszönhetően mindenki talál ízlésének megfelelő terméket. Cégek számára ingyenes kiszállítás és rendelési minimum nélküli vásárlás biztosított. Rendeljen húst tőlünk, kedvező áron! Baromfi kínálatunk: csirke, tyúk, kakas, pulyka, liba és kacsa.

Pados Pipi húskereskedés
Ahida Zalaegerszeg
http://www.ahida.hu/

Termékeink túlnyomó része baromfi alapanyagból készül, de gyártunk sertéshúst tartalmazó árut is. Változatos sonkafélék, vörösáruk, felvágottak, prémium, főtt és füstölt, aszpikos termékek színesítik kínálatunkat, folyamatos termékfejlesztés mellett. Az üzemet folyamatosan fejlesztjük, sajáterős beruházásokkal. Sikeresen működik a szeletelő, csomagoló üzemrészünk is. Összességében évente megközelítőleg 2000 tonna készterméket állítunk elő, és szállítunk ki jórészt magyar partnereinknek

Ahida Zalaegerszeg
Húspont webáruház
http://huswebaruhaz.hu/

Friss, előkészített prémium kategóriás húsokkal várjuk webshopunkban! Csont nélküli sertés csülök, marha hátszín filé, csont nélküli sertés comb, kacsacomb pecsenye és egyéb különlegességekkel várjuk. Látogasson el weboldalunkra!

Húspont webáruház
Hirdetések
Oldal leírása
baromfi.wyw.hu: Baromfi katalógus. Baromfifélékkel, háztáji szárnyasokkal, baromfitartással foglalkozó weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 193 válogatott baromfi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 193 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 19818